Mel Gibson in John Wick spin-off The Continental

Na een  dip in zijn carrière eerder deze eeuw is Mel Gibson de laatste jaren weer volop aan het werk. Met zijn nieuwste project keert Gibson voor het eerst sinds de jaren 80 weer terug naar het kleine scherm. De Australische acteur is namelijk gecast voor de serie spin-off van de John Wick franchise, The Continental. Deadline meldt het nieuws van de casting.

Mel Gibson in The Continental

Het eerste seizoen van The Continental zal bestaan uit drie afleveringen van 90 minuten. De serie speelt zich af in de jaren 70, en behoort qua verhaal tot hetzelfde universum als de John Wick filmreeks. Zoals de titel suggereert zal The Continental gaan over de oorsprong van Winston Scotts gelijknamige hotel. Gezien het tijdperk van de serie zullen we waarschijnlijk Keanu Reeves hier niet weer zien als John Wick. De show zal vooral draaien om een jonge Winston Scott, die zijn misdaad carrière opbouwt in New York. Dit personage werd in de films vertolkt door Ian McShane. Het is nog niet bekend wie Winston zal spelen in de serie. Mel Gibson zal een belangrijk personage spelen genaamd Cormac.

De hit-film John Wick (2014) draait om een gepensioneerde moordenaar (Keanu Reeves), die terug keert naar de criminele onderwereld om de dood van zijn hond te wreken. De film introduceerde een hele reeks personages en toonde ons de complexe structuur van de georganiseerde misdaad in het John Wick universum. Centraal hierin is The Continental, een internationaal hotelketen waar moordenaars zich kunnen verzamelen en veilig mogen overnachten. Wanneer John Wick de regels breekt en iemand vermoordt op de vloer van het hotel wordt hij verbannen uit de wereld van de georganiseerde misdaad.

Greg Coolidge en Kirk Ward zullen de afleveringen schrijven en dienen als de showrunners van The Continental. Hoewel Keanu Reeves waarschijnlijk niet in de serie te zien is bestaat de mogelijkheid dat hij verwikkeld zal zijn als uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter