Melissa McBride stapt uit The Walking Dead Spin-off over Carol en Daryl

The Walking Dead actrice Melissa McBride zal niet langer de hoofdrol spelen in een geplande Carol & Daryl spin-off serie. Dit meldt Variety.

De serie, die aanvankelijk in september 2020 werd aangekondigd, zou rollen hebben voor zowel McBride als Norman Reedus. Reedus zou zijn rol als personage Daryl Dixon opnieuw spelen. In een verklaring waarin het nieuws werd bevestigd, merkte AMC op dat de reden te wijten was aan het feit dat de serie zich in Europa zal afspelen en filmen, en dat de verhuizing daar voor de zomer “logistiek onhoudbaar” werd voor de actrice:

“Melissa McBride has given life to one of the most interesting, real, human and popular characters in The Walking Dead Universe. Unfortunately, she is no longer able to participate in the previously announced spin-off focused on the Daryl Dixon and Carol Peletier characters, which will be set and filmed in Europe this summer and premiere next year. Relocating to Europe became logistically untenable for Melissa at this time. We know fans will be disappointed by this news, but The Walking Dead Universe continues to grow and expand in interesting ways and we very much hope to see Carol again in the near future.”

Melissa McBride

Reddus en McBride verschenen beide in het eerste seizoen van The Walking Dead, en de personages van Daryl en Carol zijn gedurende de serie gebleven en hebben verschillende ontmoetingen met de zombies overleefd. Gaandeweg werden hun personages favoriet bij fans, waarbij fans de chemie prezen die Reedus en McBride samen hadden. Die chemie heeft mede geleid tot de ontwikkeling van de spin-offreeks.

De Carol/Daryl spin-off serie is slechts een van de vele geplande series die gebaseerd zullen zijn op The Walking Dead, met een spin-off over Jeffrey Dean Morgan‘s Negan en Lauren Cohan‘s Maggie ook in de maak.

In The Walking Dead zijn er momenteel rollen voor Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton en Jeffrey Dean Morgan. Het bevat ook Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Cooper Andrews, Callan McAuliffe, Eleanor Matsuura en Cassady McClincy.

Het is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. Kirkman produceert ook de serie samen met Scott M. Gimple, Greg Nicotero, David Alpert, Joseph Incaprera, Gale Anne Hurd en Denise Huth. Angela Kang is ook teruggekeerd als showrunner voor de laatste aflevering.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter