Mena Suvari en Mickey Rourke in actiethriller Hunt Club

Mena Suvari (American Beauty) en Mickey Rourke (The Wrestler) krijgen een rol in de aankomende actiethriller Hunt Club.

Ze zullen te zien zijn naast Casper Van Dien (Monsters of California), Maya Stojan (Newness), Will Peltz (13 Minutes) en Jessica Belkin (The Orville). Karakterdetails voor de zes castleden zijn momenteel nog niet bekend. De ontwikkeling van de film is in het algemeen onder de radar gehouden, aangezien de productie onlangs in Mississippi is afgerond.

Hunt Club

De film van regisseur Elizabeth Blake-Thomas draait om een ​​groep mannelijke jagers die routinematig vrouwen naar hun eiland lokken met de kans om 100.000 te winnen in een soort van jacht, om vervolgens te ontdekken dat zij degene zijn die opgejaagd worden.

Hunt Club is geschreven door David Lipper en John F. Saunders. Lipper en Robert A. Daly Jr. produceren onder hun Latigo Films-vlag, samen met Mark Lester, Keli Price en Kipp Tribble. Kimberly Hines is de uitvoerend producent van de film.

Er is momenteel geen releasedatum voor Hunt Club.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter