Michael Myers keert terug op eerste foto’s Halloween

Blumhouse Productions en Universal Pictures hebben de eerste foto’s vrijgegeven voor de nieuwe Halloween film! Deze kun je hieronder bekijken. Vrijdag verschijnt de eerste trailer.

Halloween Halloween Halloween

In de film keert Jamie Lee Curtis terug in haar iconische rol als Laurie Strode, wie een laatste confrontatie heeft met Michael Myers, het gemaskerde figuur dat haar blijft najagen sinds haar ontsnapping zoveel jaar geleden tijdens Halloweenavond. Judy Greer speelt Karen Strode, de dochter van Curtis’ personage en Andi Matichak (Orange Is the New Black, Underground) speelt Allyson, de kleindochter van Laurie Strode.

David Gordon Green (Pineapple Express, Your Highness) zal de film regisseren en schrijft samen met Danny McBride het scenario van de film. Deze zal geproduceerd worden door John Carpenter. Carpenter zal Green ondersteunen tijdens het maken van de film en mogelijk ook de muziek componeren.

Curtis speelde de rol in zowel het origineel uit 1978 als het vervolg in 1981. Hierna duurde het twintig jaar voordat ze de rol wederom speelde in Halloween: H20 in 1998 en leek ze dood te gaan in de eerste minuten van Halloween: Resurrection uit 2002. Nu, veertig jaar na het origineel, neemt Curtis het opnieuw op tegen de gemaskerde Michael Myers. De film zal in oktober 2018 in de bioscoop te zien zijn.