Mijn Beste Vriendin Anne Frank vanaf 9 september in de bioscoop

Het aangrijpende waargebeurde verhaal Mijn Beste Vriendin Anne Frank is de eerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank. Bekijk hieronder de trailer. De film Mijn Beste Vriendin Anne Frank verschijnt 9 september 2021 in de Nederlandse bioscoop.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank in de bioscoop 

De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt geregisseerd door Ben Sombogaart (Rafaël, Knielen op een bed violen, De Storm en De Tweeling) op basis van een scenario door Marian Batavier en Paul Ruven.

Hannah Goslar wordt gespeeld door Josephine Arendsen. De 14-jarige actrice speelde vorig jaar in Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess. Anne Frank wordt gespeeld door de 17-jarige Aiko Mila Beemsterboer, die eerder de hoofdrol vertolkte in de film Vechtmeisje. Roeland Fernhout en Lottie Hellingman spelen de ouders van Hannah Goslar terwijl Stefan de Walle de rol van Otto Frank vervult.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt geproduceerd door Hans de Weers namens FATT productions en Paul Ruven namens Talent United, in samenwerking met de Nederlandse distributeur Dutch FilmWorks.

De eerder verplaatst te zijn wordt de film nu 9 september 2021 verwacht in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter