Minions: Hoe Gru Superschurk Werd uitgesteld tot 2022

Universal Pictures heeft Minions: Hoe Gru Superschurk Werd (originele titel Minions: The Rise of Gru), het vervolg op Illumination’s Minions, uitgesteld tot de zomer van 2022.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Klaar voor nog meer Minions? De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in Minions: Hoe Gru Superschurk Werd. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie. De film is geproduceerd door Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination in samenwerking met Janet Healy en Chris Renaud.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd is geregisseerd door Kyle Balda (Minions) en Brad Ableson. De titel klinkt alsof het vervolg zich concentreert op Gru’s (ingesproken door Steve Carrell) oorsprongsverhaal en hoe de gele minions aanvankelijk de handlangers van de Despicable Me-superschurk werden. Het einde van Minions zag al een verschijning door Gru als een jonge jongen.

Minions verdiende wereldwijd $1,159 miljard in 2015 en staat nog steeds op de elfde plaats van de wereldwijde hitlijst. In de film hebben Minions de meest verachtelijke schurken van de geschiedenis gediend (en per ongeluk geëlimineerd). Nadat hun laatste explosieve fout hen achterlaat zonder een slechte leider, vallen de Minions in een diepe depressie. Terwijl de stam op instorten staat, gaan ​​drie onwaarschijnlijke helden – Kevin, Stuart en Bob – op reis om een ​​nieuwe grote baas te vinden. Wanneer hun zoektocht hen naar hun volgende potentiële meester brengt, Scarlet Overkill (Oscar-winnares Sandra Bullock), krijgen onze drie helden hun grootste uitdaging: alle minionkind redden van vernietiging.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter