Misfit 3: De finale & Misfit: De serie naar Netflix

Meer goed nieuws voor de liefhebbers van Misfit. Misfit 3: De finale is vanaf 23 april in Nederland en België beschikbaar op Netflix. Maar dat is nog niet alles! Netflix kondigt vandaag in samenwerking met Splendid Film en NewBe ook Misfit: De serie aan.

Misfit: De serie

De serie zal wereldwijd te zien zijn op Netflix. In de serie gaan de Misfits een te gek jaar tegemoet! De vriendengroep werkt namelijk aan een super vette musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia (Djamila) het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?

Misfit is als totaalformat ontwikkeld en is na de première van de eerste film in Nederland bezig aan een internationale opmars. Snel volgden Misfit 2 en Misfit 3 De Finale in Nederland en België, vervolgens Duitse en Poolse Misfit-films en momenteel wordt er gedraaid in Latijns-Amerika en in Zuid-Afrika. Door de vele remakes is Misfit Nederlands’ succesvolste filmexportproduct.

Misfit 3: De Finale op Netflix 

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans). Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.

De film is geregisseerd door Erwin van den Eshof en de cast van Misfit 3: De Finale bestaat onder meer uit Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Nienke van Dijk, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Rico Verhoeven en Edson da Graça.

Producenten Thomas Wolff (Splendid Film) en Jeroen Koopman (NewBe):

“Bij elke aankondiging van een nieuwe Misfit film stromen er altijd direct honderden vragen binnen wanneer de film op Netflix te zien is. Om nu aan te kunnen kondigen dat Misfit 3 als original film naar Netflix komt voelt daarom niet alleen heel logisch, maar vooral ook als iets waarvan we weten dat alle Misfit fans in Nederland en België heel erg blij gaan worden. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat we alsnog een groot publiek kunnen bereiken met onze film binnen afzienbare tijd.’’

Janey van Ierland, Manager Acquisitions & Co-Productions bij Netflix, zei:

“Met veel trots kondigen we aan dat Misfit 3: De Finale als Netflix original film te zien zal zijn in Nederland en België. De eerste twee films zijn razend populair onder fans en we kunnen daarom niet wachten om deel drie met hen te delen.”

Misfit 3: De Finale zal vanaf 23 april 2021 te zien zijn op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter