Miss Fisher’s Murder Mysteries vanaf 9 oktober op BBC First

De detectiveserie Miss Fisher’s Murder Mysteries gaat op 9 oktober van start op BBC First. Het drama volgt privédetective Phryne Fisher (Essie Davis), die met een pistool en een goed gevoel voor humor misdaden oplost in het Melbourne van de jaren twintig. Bekijk hieronder een trailer.

Miss Fisher’s Murder Mysteries

Miss Fisher’s Murder Mysteries is een Australische dramaserie. Het werd voor het eerst uitgezonden op ABC op 24 februari 2012. Het is gebaseerd op de historische mysterieromans van auteur Kerry Greenwood en is gemaakt door Deb Cox en Fiona Eagger. De serie draait om het persoonlijke en professionele leven van Phryne Fisher (Essie Davis), een glamoureuze privédetective in het Melbourne van de jaren 1920. Er zijn drie seizoenen uitgezonden en een speelfilm met de titel Miss Fisher and the Crypt of Tears werd uitgebracht in februari 2020. Een tv-spin-off Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries werd uitgezonden in 2019.

De hoofdrollen worden gespeeld door Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt, Ashleigh Cummings.

Miss Fisher’s Murder Mysteries is vanaf 9 oktober te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter