Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 1 vanaf 24 juni op Netflix

Netflix de trailer uitgebracht voor Money Heist: Korea – Joint Economic Area, de aanstaande Zuid-Koreaanse remake van de populaire actie-thrillerserie La casa de papel. De reeks is vanaf 24 juni 2022 te zien bij Netflix Nederland.

In de teaser trailer zien we de personages – De Professor gespeeld door Yoo Ji-tae, Tokyo gespeeld door Jun Jong-seo en Berlijn gespeeld door Park Hae-soo van Squid Game – voor het eerst in actie. De iconische rode jumpsuits met traditionele Hahoe maskers wakkeren de spanning des te meer aan.

La Casa de Papel Korea

Money Heist: Korea – Joint Economic Area trailer

Korea staat aan de vooravond van de eenwording en Noord- en Zuid-Korea drukken een Eenheidsmunt als basis voor de opbouw van een stabiele gezamenlijke economie. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen van de mensen zorgt de gemeenschappelijke munt er enkel voor dat de rijken rijker worden, wat leidt tot grote ongelijkheid. Een groep dieven, waaronder Tokyo, een ex-soldaat uit het Noorden, verenigt zich tegen deze oneerlijke wereld. Onder leiding van een meesterbrein dat bekend staat als ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een overval als nooit tevoren: het stelen van geld dat nog niet bestaat. Echter staan een gezamenlijke task force, geleid door de Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woojn, een Noord-Koreaanse agent genaamd Cha Moohyu, epische mind games en tijd hen in de weg.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area heeft rollen voor Yoo Ji-tae (Oldboy) als de professor, Kim Yunjin (Lost) als leider van het crisisonderhandelingsteam Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) als Berlin, Jun Jong-seo (Burning) als Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) als Moscow, Kim Ji-hun als Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) als Nairobi, Kim Ji-hoon als Helsinki, Lee Hyun-woo (Moorim School) als Rio, Lee Kyu-ho als Oslo.

De bewerking speelt zich af op het Koreaanse schiereiland en wordt geregisseerd door Kim Hong-sun, bekend van de productie van tv-drama’s als The Guest, Voice en Black. Ryu Yong-jae en zijn team zijn de scenarioschrijvers van de serie. De productie is een samenwerking tussen BH Entertainment en Contents Zium.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area is vanaf 24 juni 2022 te zien bij Netflix Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter