Mortal Kombat 2 al in de planning?

Is Mortal Kombat 2 al in de planning? Terwijl Warner Bros. wacht op de resultaten van de langverwachte Mortal Kombat film, hoopt de studio op de wedergeboorte van de franchise. Joe Taslim, die de slechterik Sub-Zero speelt, vertelt in een interview ​​dat hij heeft getekend voor nog vier vervolgen als de reeks verder gaat. Hij zei:

“If this one’s successful, maybe we do more.”

Hij herinnert zich dat hij Mortal Kombat voor het eerst speelde toen hij ongeveer 12 jaar oud was:

“I was born in South Sumatra. We were poor so I didn’t have the console because it’s expensive. I went to my friend’s house every day to play the game. But you get there and there are like 10 kids lining up. Who wins keeps playing…so it takes me to get to my part like 40 minutes.”

De nieuwe film verscheen op 23 april 2021 in de bioscoop in de Verenigde Staten. Tegelijkertijd verscheen de film ook op HBO Max. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet helemaal duidelijk.

Mortal Kombat 2

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano.  Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

De cast van de film bestaat uit namen als Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada, Max Huang, Sisi Stringer, Matilda Kimber en Laura Brent.

De film is geregisseerd door Simon McQuoid, die hiermee zijn regiedebuut maakt. The Conjuring en Aquaman-filmmaker James Wan is verantwoordelijk voor de productie. Het scenario is geschreven door Greg Russo.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter