Morten verschijnt 6 april bij Ziggo Movies & Series

Morten zal vanaf 6 april 2021 te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. De dramaserie volgt een succesvolle politicus wiens carrière ernstige schade dreigt op te lopen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Morten op Ziggo

De serie volgt de ambitieuze politicus Morten Mathijsen en zijn politieke partij De Nieuwe Liberalen. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Anna Levander, het pseudoniem van politiek verslaggever Dominique van der Heyde en haar ex-vrouw Annet de Jong.

Morten bestaat uit acht afleveringen en werd geregisseerd door Jean van de Velde, die het script schreef samen met Barbara Jurgens. Van de Velde zei:

“De serie is gebaseerd op de boekenreeks De Morten trilogie. Toen ik die las, vond ik allereerst het plot spannend. Maar belangrijker nog: de boeken zijn geschreven door parlementair verslaggever Dominique van der Heyde en journaliste Annet de Jong. Dat sprak me nog het meeste aan: een sterke thriller in de politieke arena die ook nog eens nadrukkelijk is geschreven door twee vrouwen. Want dat voel je aan alles. Zij bevolken Mortens wereld met sterke vrouwen die allemaal meer zijn dan eenvoudige poppetjes in zijn leven.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Peter Paul Muller, Claire Bender, Elisa Beuger, Julia Nauta, Joke Devynck, Betty Schuurman, Nasrdin Dchar.

Morten is vanaf 6 april 2021 te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter