MotherFatherSon met Richard Gere vanaf 3 juli op NPO

De BBC-miniserie MotherFatherSon verschijnt vanaf 3 juli op NPO Plus en wordt vanaf 26 juli wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra. Richard Gere speelt de eigenaar van een groot media-imperium, en Helen McCrory is te zien als zijn ex-vrouw.

Dit spannende drama toont Richard Gere voor de eerste keer in dertig jaar in een belangrijke televisierol. Max is eigenaar van een van de invloedrijkste media-imperiums ter wereld. Informatie is zijn handel – en hij heeft duistere geheimen over iedereen – en gebruikt zijn macht genadeloos. Zijn zoon Caden is de jongste editor van Max’s gewaardeerde spreekbuis, het dagblad ‘The National’, ooit, maar Caden bezwijkt onder de druk van zijn vaders verwachtingen en verdooft zijn pijn met cocaïne en intensieve anonieme seks. Als Caden door alle uitspattingen getroffen wordt door een zware beroerte verandert hij in een hulpeloos kind. Voor Kathryn – de ex-vrouw van Max – is dit een kans om weer contact te maken met de gevoelige jongen die Max bij haar vandaan heeft gerukt. En terwijl Max en Kathryn vechten voor de ziel van hun zoon, dreigt een ander gevecht te beginnen; een gevecht voor het hart van de natie…

MotherFatherSon is een Engelse thrillerserie van de zender BBC. De serie ging in première in 2019. De hoofdrollen worden gespeeld door Richard Gere, Helen McCrory, Billy Howle, Ciarán Hinds, Elena Anaya.

Het volledige seizoen van de miniserie MotherFatherSon is vanaf 3 juli te bekijken op NPO Plus. Vanaf 26 juli zijn de afleveringen tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter