Mr. Iglesias seizoen 3 vanaf 8 december op Netflix

De school is weer begonnen en er hangt liefde in de lucht. Mr. Iglesias seizoen 3 is vanaf 8 december te zien, alleen op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer. Komiek Gabriel Iglesias (One Show Fits All) is in de sitcom te zien als een goedlachse geschiedenisleraar. De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix

Gabe Iglesias is een goedmoedige middelbare schoolleraar die les geeft op de school waar hij zelf ooit als leerling les heeft gehad. Hij geeft les aan hoogbegaafde leerlingen die bekend staan als buitenbeentjes. Gabe behoedt hen niet alleen voor de pestende, bureaucratische assistent-directeur, maar helpt hen ook om hun volledige potentieel te ontsluiten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gabriel Iglesias, Sherri Shepherd, Jacob Vargas, Maggie Geha, Richard Gant, Cree Cicchino, Fabrizio Guido, Tucker Albrizzi.

Mr. Iglesias is een comedy serie die op 21 juni 2019 in première ging op Netflix. In augustus 2019 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat in première ging op 17 juni 2020. Mr. Iglesias seizoen 3 gaat in première op 8 december 2020.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter