Ms. Marvel vanaf 8 juni op Disney Plus Nederland

De serie Ms. Marvel is vanaf 8 juni 2022 Disney Plus Nederland te zien. Iman Vellani speelt daarin het het titulaire personage Kamala Kahn. Ze is eigenlijk een doodnormaal meisje dat houdt van superhelden. Haar idool is Captain America. Wanneer ze er op een dag superkrachten krijgt, verandert haar leven. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Ms. Marvel op Disney Plus Nederland

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een 16-jarige Pakistaanse Amerikaan uit Jersey City. Een aspirant-artiest, een fervent gamer en een fan-fictieschrijver. Ze is een grote fan van de Avengers – en een in het bijzonder Captain Marvel. Maar Kamala heeft altijd geworsteld om haar plek in de wereld te vinden, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Iman VellaniAramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Matt Lintz, Zenobia Shroff & Mohan Kapur.

Na de serie zal Vellani’s Kamala Khan/Ms. Marvel vervolgens te zien zijn in Nia DaCosta’s Captain Marvel vervolg getiteld The Marvels met in de hoofdrol Brie Larson en Teyonah Parris, die momenteel gepland staat voor een release op 17 februari 2023.

De reeks is geregisseerd door Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon. Britse scenarist Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) is schrijver en showrunner van de serie.

Ms. Marvel kijken

De serie Ms Marvel zal vanaf 8 juni 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Ms Marvel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter