Muppets Now verschijnt deze zomer op Disney+

Afgelopen zomer hoorden we het nieuws dat Disney een short-serie aan het ontwikkelen was met The Muppets voor de streamingdienst Disney+. Er volgde al snel een officiële aankondiging die onthulde dat de serie Muppets Now zou heten en ergens in 2020 zou verschijnen. Recentelijk is duidelijk geworden dat de serie in de zomer van 2020 zal verschijnen. In het persbericht stond:

“Fans of The Muppets can also see more of Kermit, Miss Piggy and friends in the upcoming Disney+ series, Muppets Now, premiering this summer.”

 

Tijdens de D23 Expo van vorig jaar onthulde het bedrijf voor het eerst dat de Muppets-serie op Disney+ zou komen. Er staan momenteel tien verschillende Muppet-gerelateerde inhoud op Disney+, variërend van The Muppet Movie tot een Disney Junior Muppet Babies-serie genaamd Show and Tell.

De personages zijn sindsdien niet meer in hun eigen film verschenen, maar op tv verschenen The Muppets in een ABC-mockumentary-achtige serie die slechts één seizoen duurde. Daarna ontwikkelden Frozen en Beauty and the Beast-acteur Josh Gad en Once Upon a Time-makers Edward Kitsis en Adam Horowitz een Muppet reboot genaamd Muppets Live Another Day; dat project werd afgelopen herfst stopgezet.