Nieuwe tv-spot Muppets Most Wanted

Tijdens de 71st Annual Golden Globes Awards eerder deze week, zagen de kijkers een nieuwe tv-spot voor The Muppets Most Wanted. Hierin kwamen verschillende uitspraken van Twitteraars voorbij met hun ongenoegen over het feit dat de sequel niet genomineerd was voor awards. Natuurlijk dingt de sequel niet mee naar de beeldjes, aangezien deze pas te zien is vanaf 1 maart 2014. Maar de spot kun je hieronder bekijken.

In Walt Disney Pictures’ Muppets Most Wanted gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine — ‘s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit — en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als Nummer Twee, gespeeld door Ricky Gervais.

Het scenario is geschreven door Nicholas Stoller en James Bobin. De cast bestaat uit Steve Whitmire, Eric Jacobson, Matt Vogel, Peter Linz, Dave Goelz, Bill Barretta, David Rudman, Ricky Gervais, Ty Burrell en Tina Fey.

Muppets Most Wanted is te zien vanaf 21 maart 2014.