Murder, She Wrote vanaf 11 januari op RTL8

De iconische detectiveserie Murder, She Wrote is vanaf 11 januari weer te zien op RTL 8. In de serie Murder, She Wrote lost misdaadschrijfster Jessica Fletcher (Angela Lansbury) de meest uiteenlopende misdrijven op.

Murder She Wrote op RTL 8

Deze serie werd gecreëerd door Peter S. Fischer, Richard Levinson en William Link en startte in 1984 op de Amerikaanse zender CBS. Dankzij het succes zou de serie uiteindelijk twaalf seizoenen lopen. In mei 1996 eindigde de reeks na 264 afleveringen. Daarna volgden er nog meerdere tv-films.

Angela Lansbury kruipt in de huid van superdetective Jessica Fletcher, een beroemd schrijfster van misdaadromans die zowel op papier als in het echt een neus heeft voor het oplossen van moorden. Een rol die haar 12 achtereenvolgende Emmy nominaties heeft opgeleverd. Jessica en de eigenzinnige bevolking van Cabot Cove in de Amerikaanse staat Maine worden in deze heerlijke mysteries vergezeld door een aantal van de meest gevierde sterren van televisie en toneel, waaronder Jerry Orbach, Leslie Nielsen, Joaquin Phoenix, Andy Garcia, Martin Landau, Milton Berle, Peter Graves, Vicki Lawrence en nog vele anderen.

De serie Murder, She Wrote is vanaf 11 januari te zien om 19.30 op RTL 8.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter