myLum | Alles wat je moet weten

myLum (by Lumière) is een ‘à la carte’ streamingservice waarin series en films per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) worden. In plaats van volume biedt het platform een overzichtelijke selectie van kwaliteitsfilms en -series. Bovendien genieten loyale klanten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series. In dit artikel lees je alles omtrent de streamingdienst.

Wat is myLum?

myLum is het is het digitaal platform van Lumière. Voorheen bekend als www.lumiereseries.com. Met een zorgvuldig gecureerde selectie van Europa’s mooiste series en films helpt Lumière film- en seriefans die het liefst à la carte kijken en kopen. Je kunt de series en films streamen via je smart tv, pc, tablet en smartphone. Anders dan bij andere streamingdiensten kun je jouw gekozen series en films altijd blijven kijken, want ze zijn voor altijd van jou. Ook als je geen fan meer bent. Nieuwe releases op myLum lopen meestal één of een aantal weken voor op de dvd- en blu-rayrelease. Reeds uitgebrachte titels voegen we zoetjesaan toe.

Wat kost myLum?

Het platform biedt de fan-formule: een loyaliteitsprogramma dat fans méér geeft voor minder geld. Loyale klanten kunnen genieten van vaste korting op series en films via een maandelijks / jaarlijks bedrag. Zo ontvang je elke maand 1 credit om in te wisselen voor 1 serie (of 2 films) uit het gehele assortiment, die voor altijd in je collectie blijven. Bovendien kun je als fan onbeperkt credits bijkopen voor € 7,99 per stuk. Daarbovenop krijg je als fan elke maand de keuze uit 3 titels die speciaal voor jou zijn uitgekozen, waarvan je er één gratis aan jouw collectiemag toevoegen.

Fans krijgen daarnaast toegang tot allerlei leuke extra’s, zoals podcasts, interviews en behind-the-scenes materiaal.

Op welke schermen kan ik series en films kijken?

Voorlopig kun je enkel aankopen doen via de website. Via de myLum-app kun je reeds aangekochte titels kijken.

  • desktop en laptop met de laatste versies van Google Chrome, Microsoft Edge, Safari en Mozilla Firefox.
  • iPad en iPhone via de myLum iOS app
  • Android tablets en smartphones via de myLum Android app
  • tv via streaming of een rechtstreekse verbinding met een computertoestel.

Losse afleveringen van een serie kopen

Het niet mogelijk om losse afleveringen van een serie te kopen. Als je fan bent, kun je wel van alle series de eerste aflevering gratis kijken.

Series en films downloaden

Open de myLum-app en ga naar je aangekochte titels. Tik op het downloadpictogram naast je aangekochte titel. Let wel, je kunt geen volledige serie in één keer te downloaden, wel downloaden per aflevering. Er verschijnt een groen vinkje wanneer de download is voltooid. De download vind je onder Downloads onderaan de app. Downloaden doe je best met een wifiverbinding en niet met mobiel internet. Een gedownloade titel blijft steeds twee weken offline beschikbaar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter