Mythic Quest seizoen 2 trailer

Iets meer dan een jaar nadat de serie voor het eerst debuteerde met lovende recensies, heeft Apple de eerste teaser-trailer onthuld voor Mythic Quest seizoen 2, het langverwachte tweede seizoen van de comedyreeks die door Rob McElhenney, Charlie Day en Megan Ganz samen werd gemaakt. De teaser is hieronder te zien!

Mythic Quest seizoen 2

Mythic Quest: Raven’s Banquet is een co-creatie van McElhenney, Day en Ganz en volgt een team van videogame-ontwikkelaars. De synopsis voor het tweede seizoen luidt als volgt. Nu de quarantaine eindelijk voorbij is, is iedereen in het nieuwe seizoen van Mythic Quest terug op kantoor (nou ja, bijna iedereen). Ze proberen voort te bouwen op het succes van Raven’s Banquet door een epische nieuwe uitbreiding te lanceren, maar Ian en de nieuw gepromoveerde co-regisseur Poppy worstellen met de richting van het spel. Ondertussen verzoent C.W. enkele onopgeloste problemen uit zijn verleden, testen de testers de grenzen van kantoorromantiek en verliest David nog een vrouw in zijn leven als Jo (Jessie Ennis) hem verlaat om Brad (Danny Pudi) te helpen.

Naast McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) zijn er ook rollen voor Charlotte Nicdao (Adventure Time: Distant Lands), Ashly Burch (Life is Strange), Jessie Ennis (Life of the Party), Imani Hakim (Cam), David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia), Danny Pudi (Community) en F. Murray Abraham (Isle of Dogs).

Mythic Quest wordt geproduceerd door McElhenney en Day onder hun vlag van RCG; Michael Rotenberg en Nicholas Frenkel namens 3Arts; en Jason Altman, Danielle Kreinik en Gérard Guillemot voor Ubisoft Film & Television. Hornsby en Ganz (Modern Family, It’s Always Sunny in Philadelphia) zijn ook uitvoerend producenten. De serie wordt geproduceerd door Lionsgate en 3Arts Entertainment en Ubisoft.

Het eerste seizoen en de speciale quarantaine-aflevering zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Apple TV + en het tweede seizoen gaat in première op 7 mei!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter