National Geographic serie The Right Stuff vanaf 9 oktober op Disney Plus

Wat is er nodig om de eerste te zijn? Ontdek de geheel nieuwe original serie van National Geographic, getiteld The Right Stuff. Vanaf 9 oktober exclusief op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer. Geproduceerd door Appian Way en Warner Horizon Scripted Television, is The Right Stuff gebaseerd op de iconische bestseller van Tom Wolfe, een historisch essay over de eerste jaren van het Amerikaanse ruimteprogramma.

The Right Stuff Disney

The Right Stuff op Disney Plus

De op NASA gebaseerde serie markeert nu het tweede programma dat door de streamingdienst van Nat Geo wordt afgenomen na de docu-serie The World According to Jeff Goldblum.  

Om een ​​nationaal sentiment van angst en verval te bestrijden, bedenkt de Amerikaanse regering het NASA project Mercury, waarbij een ruimte race met de Sovjets wordt aangewakkerd en instant beroemdheden worden gemaakt van een handjevol testpiloten van het leger. Deze individuen, die bekend worden als de Mercury Seven, worden tot helden gesmeed lang voordat ze een enkele heroïsche daad hebben bereikt. In het hart van een historisch drama, jagen aartsrivalen John Glenn en Alan Shepard om de eerste man in de ruimte te worden.

Hoofdrollen zijn er voor Patrick J. Adams als Major John Glenn, Jake McDorman als Lieutenant Commander Alan Shepard, Colin O’Donoghue als Lieutenant Gordon Cooper, Aaron Staton als Wally Schirra, James Lafferty als Scott Carpenter, Micah Stock als Deke Slayton en Michael Trotter als Gus Grissom.

Academy Award-winnende acteur Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood) zal via zijn Appian Way-banner samen met Jennifer Davisson, Will Staples, Mark Lafferty en Lizzie Mickery optreden als uitvoerend producent. Game of ThronesDavid Nutter regisseert de première-aflevering van de serie en speelt ook een uitvoerende rol. Lafferty heeft zich ook aangemeld als showrunner.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter