National Treasure 3 en Bad Boys 4 in de maak

Terwijl Bad Boys for Life komende week in de bioscoop verschijnt, heeft Sony Pictures aangekondigd dat Bad Boys 4 al in ontwikkeling is. Dit meldt The Hollywood Reporter. De co-schrijver van Bad Boys for Life, Chris Bremner, zal het script schrijven en Will Smith en Martin Lawrence zullen naar verwachting hun personages opnieuw spelen. Ook blijkt dat Disney werkt aan het vervolg National Treasure 3 met Nicolas Cage. Bremner zou tevens het scenario voor deze film schrijven. Eerder verscheen het origineel in 2004 en drie jaar later volgde het succesvolle vervolg National Treasure: Book of Secrets. Beide films werden geregisseerd door Jon TurteltaubNational Treasure 3 is nu al meer dan tien jaar onderwerp van speculatie en het gerucht in 2008 was dat de Gates-familie op zoek zou gaan naar Atlantis.

Bad Boys en National Treasure-producent Jerry Bruckheimer is naar verluidt ook betrokken bij National Treasure 3.

Bad Boys for Life richt zich op de Miami PD en de poging van het elite AMMO-team om Armando Armas (Jacob Scipio), hoofd van een drugskartel, te vernietigen. Armando is een koelbloedige moordenaar met een wrede, treiterende aard. Hij is toegewijd aan het werk van het kartel en wordt door zijn moeder gestuurd om Mike Lowery te vermoorden.

Naast Will Smith en Martin Lawrence, zijn er rollen voor Joe Pantoliano, Vanessa HudgensAlexander LudwigJacob Scipio en Charles Melton.