NBC annuleert Manifest, maker hoopt toch op een seizoen 4

Volgens Deadline heeft NBC officieel besloten om het sci-fi drama Manifest van maker en showrunner Jeff Rake geen seizoen 4 te geven. De annulering komt als een verrassing. Fans van de serie, die het mysterie achter de passagiers van Montego Air Flight 828 geduldig hebben gevolgd, zullen zeker teleurgesteld zijn, aangezien Manifest vorige week het derde seizoen afrondde, met een cliffhanger waarin we een verrassende dood van de hoofdpersonen zien en een andere onverklaarbare verdwijning van het vliegtuig.

Rake heeft op Twitter zijn teleurstelling geuit over de beslissing van het netwerk en onthulde dat ze hun best zullen doen om een ​​nieuw thuis voor de serie te vinden omdat “fans een einde verdienen” aan het verhaal. De serie zou oorspronkelijk nog drie seizoenen duren, omdat het creatieve team eerder een zesseizoenenplan voor het verhaal had uitgestippeld toen het werd verkocht aan NBC.

Manifest seizoen 4

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari zal co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

Rollen in de serie zijn er voor Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter