NCIS seizoen 19 vanaf 27 november te zien in Nederland op Net5

Vanaf 27 november is NCIS seizoen 19 in Nederland te zien op Net5. Het drama draait rond de complexe en amusante dynamiek van een team dat onder enorme druk moet samenwerken. NCIS onderzoekt misdaden binnen de marine, van moord tot terrorisme tot gestolen onderzeeërs. In het 19e seizoen zoekt het NCIS-team naar Gibbs nadat wrakstukken van zijn boot zijn ontdekt; ze ontdekken dat hij een seriemoordenaar volgde met journalist Marcie Warren, die een uiteenzetting over hem schreef. Bekijk hieronder alvast een trailer.

NCIS seizoen 19 op Net5

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs deals tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.

NCIS is een spin-off van de serie JAG en is afkomstig van producers Donald P. Bellisario en Don McGill. De serie was voor ‘t eerst te zien op 23 september 2003 op de zender CBS. NCIS heeft inmiddels meerdere spin-offs, namelijk NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans. De eerstgenoemde is al tien seizoenen te zien en is NCIS: New Orleans is al toe aan het vijfde seizoen.

De cast bestaat uit namen als Mark Harmon, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Katrina Law, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Rocky Carroll, David McCallum. Het seizoen is het eerste met Law en Cole na het vertrek van Maria Bello en Emily Wickersham tijdens het vorige seizoen. Harmon zal de reeks dit seizoen verlaten.

NCIS seizoen 19 begint 27 november om 20.30 op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter