Nederland krijgt nieuwe streamingdienst SkyShowtime

Comcast Corporation en ViacomCBS Inc. hebben een samenwerking aangekondigd waarin de ​​nieuwe streamingdienst SkyShowtime gelanceerd zal worden in Nederland en meer dan 20 Europese landen. Via de nieuwe streamingdienst zal content te zien zijn van partijen als Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Bij de start van de dienst zal er ruim tienduizend uur aan content beschikbaar zijn.

SkyShowtime

Naast Nederland wordt de dienst volgend jaar ook gelanceerd in onder andere Spanje, Slovenië, Slowakijke, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Tsjechië, Polen, Portugal, Roemenië en Servië. Het wordt volgend jaar nog drukker op de streamingmarkt. In het eerste kwartaal volgt ook de lancering van Viaplay, dat onder meer de Formule 1 en Premier League in Nederland zal uitzenden. Ook zou HBO de komst van streamingdienst HBO Max naar ons land voorbereiden.

Er zijn nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe dienst. De exacte lanceerdatum in 2022 wordt later bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter