Nederlandse regisseur maakt thriller The Man From Rome

De Nederlandse regisseur Jaap van Heusden gaat een internationale film maken genaamd The Man From Rome. Dit zou een komische thriller moeten worden.

Onlangs werd bevestigd dat Italiaanse acteur Michele Riondino een belangrijke rol in de film krijgt. Hij speelt een personage dat van Italië naar Nederland gestuurd wordt, om een mysterie op te lossen. Het gaat om een klein dorpje waar enkele jaren geleden een jongen meerdere klasgenoten doodschoot.

Naast Michele Riondino zijn er rollen voor Nederlanders Raymond Thiry en Marie Louise Stheins. Het script is geschreven door regisseur van Heusden zelf, in samenwerking met Rogier de Blok.

The Man From Rome

De opnames van The Man From Rome zullen binnenkort van start gaan in Limburg en het westen van Duitsland. Het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2022 in de bioscopen zal verschijnen. The Man From Rome is een project van onder andere IJswater Films, Limburg Film Office, Public Broadcaster EO, NL Film Production Incentive, Nederlands Filmfonds, CoBO, Film- und Medienstiftung NRW, Eurimages, DFFF en Gusto entertainment.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter