Nederlandse stemmen bekend Spirit Ongetemd

De Nederlandse stemmen van Spirit Ongetemd (originele titel Spirit Untamed) zijn bekend. De stem van het hoofdpersonage Lucky Prescott is ingesproken door Vajèn van den Bosch en die van haar beste vriendinnen Pru Granger en Abigail Stone door Stephanie van Eer en Sterre van Woudenberg. Peggy Vrijens is te horen als Lucky’s tante Cora en Ruben Lürsen als haar vader Jim. De stem van slechterik Hendricks is ingesproken door Kees Boot en dat van Pru’s vader Al door Murth Mossel. Daarnaast spreekt Ellen ten Damme de stem in van Milagro, de moeder van Lucky, zal Britt Dekker te horen zijn als Mevrouw Twinkles, Rogier Komproe als Handlebar, Benjamin Daalder als Snips en Nurlaila Karim als Valentina.

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Bekijk hieronder een trailer.

Nederlandse stemmen Spirit Ongetemd

Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone en Pru Granger. Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger, is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in DreamWorks Animations geliefde franchise die begon met de Oscar-genomineerde film Spirit: Stallion of Cimarron uit 2002 en een Emmy-winnende TV-serie omvat. De film is geregisseerd door Elaine Bogan (Trollhunters: Tales of Arcadia van Netflix en DreamWorks Animation Television) en wordt geproduceerd door Karen Foster (co-producent, How to Train Your Dragon). De co-regisseur van de film is Ennio Torresan (The Boss Baby).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Vajèn van den Bosch, Stephanie van Eer, Sterre van Woudenberg , Peggy Vrijens, Ruben Lürsen, Kees Boot, Murth Mossel, Ellen ten Damme, Britt Dekker, Rogier Komproe, Benjamin Daalder en Nurlaila Karim.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin, Mckenna Grace, Walton Goggins, Andre Braugher en Eiza González.

Spirit Ongetemd draait vanaf 4 augustus a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter