Nederlandse stemmen bekend voor Angry Birds film

De Nederlandse stemmen zijn bekend gemaakt voor Angry Birds: De Film (originele titel The Angry Birds Movie) vrijgegeven. In de Nederlandse versie zijn er rollen voor Eddy ZoëyEnzo KnolMurth Mossel, Isa Hoes, Ruben NicolaiFrank Lammers, Jörgen Raymann, Robin Martens en Giel Beelen.

Nederlandse stemmen Angry Birds film

Angry Birds: De Film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

De stemmencast bestaat uit namen als Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Sean Penn, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader, Peter Dinklage.

De film is geregisseerd door Clay Kaytis en Fergal Reilly op basis van een scenario door Jon Vitti. De film is gebaseerd op de computerspelserie met dezelfde naam en werd geproduceerd door Rovio Entertainment en Sony Pictures Imageworks.

Angry Birds: De Film is vanaf 25 mei 2016 in de bioscopen te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter