Nederlandse stemmen van DC Club van Super-Pets bekend

De Nederlandse stemmen van de bioscoopfilm DC Club van Super-Pets (originele titel DC League of Super-Pets) zijn bekend. In dit geanimeerde actie-avontuur neemt wereldkampioen kickboksen en acteur Rico Verhoeven de stem van Krypto de Superhond voor zijn rekening. Online content creator, rapper en acteur Défano Holwijn kruipt de huid van Ace, de leider van een groepje asieldieren. Actrice Georgina Verbaan is de stem van de kwaadaardige cavia Lulu. En radio-dj en presentator Gerard Ekdom leent zijn stem aan superheld Batman. DC Club van Super-Pets is vanaf 3 augustus 2022 in de bioscoop te zien, ook in de Engelstalige versie.

DC Club van Super-Pets Nederlandse stemmen

In de film zijn de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

In de film zijn de stemmen te horen van Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch, Ben Schwartz en Keanu Reeves.

De Nederlandse stemmen van DC Club van Super-Pets worden ingesproken door Rico Verhoeven, Défano Holwijn, Georgina Verbaan, Sanne Bosman, Dennis Willekens, Roben Mitchell, Donna Vrijhof, Has Drijver, Chava voor in ‘t Holt, Gerard Ekdom.

De film is geregisseerd door Jared Stern en Sam Levine. Stern heeft als schrijver/consultant meegewerkt aan de LEGO-films en debuteert nu als regisseur van een animatiefilm. Hij regisseert de film naar een scenario dat hij met collega John Whittington heeft geschreven en dat gebaseerd is op de personages uit DC’s Superman, gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster. De film is geproduceerd door Patricia Hicks, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia en Jared Stern. De uitvoerende producenten zijn John Requa, Glenn Ficarra, Nicholas Stoller, Allison Abbate, Chris Leahy, Sharon Taylor en Courtenay Valenti.

DC Club van Super-Pets is vanaf 3 augustus 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter