Nederlandse stemmen voor Turning Red bekend

De nieuwe Pixar-film Turning Red (Nederlands: Over de Rooie) is sinds 11 maart 2022 op Disney Plus te zien. Inmiddels is ook bekend wie de Nederlandse stemmen van Turning Red hebben ingesproken. De stemmencast bestaat uit Dilara Horuz, Cystine Carreon, Pimm Wijnberg, Ayonna Karwofodi, Nienke van Dijk, Joenoes Polnaija, Julya Loko, Panthero Toney, Maikel Nieuwenhuis, Franky Rampen, Huub Dikstaal, Julia Wolda.

De film stond gepland om in de bioscopen te verschijnen, maar door de aanhoudende COVID-19-pandemie werd de film direct-to-streaming uitgebracht op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Nederlandse stemmen van Turning Red 

Turning Red concentreert zich op Mei Lee, een zelfverzekerde maar sukkelige 13-jarige die verscheurd is tussen het blijven van de plichtsgetrouwe dochter en de chaos van de adolescentie. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam nog niet genoeg is, lijdt Mei aan een mysterieuze toestand waarin ze telkens wanneer ze te opgewonden raakt op magische wijze verandert in een gigantische rode panda!

Turning Red wordt geleid door de jonge actrice Rosalie Chiang als de stem van Mei Lee. Sandra Oh (Killing Eve) vertolkt de stem van Mei Lee’s beschermende moeder Ming, die nooit ver van haar dochter is. Andere stemmen worden ingesproken door Ava Morse, Hyein-park, Maitreyi Ramakrishnan, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick Chen, James Hong.

De film is geregisseerd door Domee Shi, de schrijver / regisseur achter de Pixar-korte film Bao.

Turning Red is sinds 11 maart 2022 op Disney Plus te zien.

Turning Red kijken

Turning Red exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Turning Red.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter