Nederlandse stemmencast Trolls Wereldtour bekend

De Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Trolls Wereldtour (originele titel Trolls World Tour) is bekend. Sharon Doorson en Buddy Vedder spreken de stemmen in van hoofdpersonages Poppy en Knoest (in de originele versie de stemmen van Anna Kendrick en Justin Timberlake) die wonen in het land van de popmuziektrollen waar Poppy de koningin is. Birgit Schuurman is te horen als hard-rock royalty Koningin Barb die andere soorten muziek wil uitroeien zodat er alleen nog maar rockmuziek bestaat. Carlo Boszhard en Vajèn van den Bosch  spreken de stemmen in van countrytrollen Hickory en Delta Dawn. Défano Holwijn is te horen als Prince D van de funktrollen, DJ Hardwell als Koning Trollex van de techno-trollen en Emma Heesters als lid van de klassieke muziektrollen genaamd Flierefluitje. Daarnaast spreekt Murth Mossel de stem in van de pasgeboren hip-hoptroll Mini Diamond, Berget Lewis is te horen als Sheila B, Sarah Nauta als Satijn en Julia Nauta als Chanelle.

Trolls Wereldtour

 

Nederlandse stemmencast Trolls Wereldtour

Trolls World Tour gaat verder waar de eerste film was geëindigd. Het is allemaal glitter en geluk in Troll Town totdat Queen Poppy en Branch een verrassende ontdekking doen – er zijn andere Troll-werelden dan hun eigen, elk gedefinieerd door een ander muziekgenre. Wanneer een mysterieuze dreiging alle Trollen in het land in gevaar brengt, moeten Poppy, Branch en hun vriendengroep een epische zoektocht beginnen door onbekend terrein om het onmogelijke te doen: harmonie creëren tussen de diverse Trollen om ze te verenigen tegen een ondergang.

Kelly Clarkson voegt zich bij terugkerende stemacteurs Anna Kendrick (Pitch Perfect) en Justin Timberlake (The Social Network), James Corden (Ocean’s 8) als Biggie, Caroline Hjelt als Chenille, Aino Jawo als Satin, Ron Funches als Cooper en Kunal Nayyar als Guy Diamond. Andere nieuwkomers zijn Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Anthony Ramos (Hamilton), Karan Soni (Deadpool) en Flula Borg (Pitch Perfect 2), Chance the Rapper (Slice) en Sam Rockwell.

De eerste Trolls werd geregisseerd door Mike Mitchell en Walt Dohrn, op basis van een script door Erica Rivinoja, en verdienden wereldwijd 340 miljoen dollar.

Trolls Wereldtour / Trolls World Tour draait vanaf 22 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. In 2D en 3D.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter