Nederlandse trailer Pieter Konijn / Peter Rabbit

Columbia Pictures en Sony Pictures Animation hebben een Nederlandse trailer vrijgegeven van de verfilming van Beatrix Potters klassieke personage Pieter Konijn (originele titel Peter Rabbit). Deze kun je hieronder bekijken. De film wordt een combinatie van live-action en CG-effecten.

Pieter Konijn

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Acteur James Corden zal de stem inspreken van het bekende konijn. Naast Corden zijn er ook rollen weggelegd voor Domhnall Gleeson, Daisy Ridley, Rose Byrne en Elizabeth Debicki. De Nederlandse stemmencast bestaat uit Tommie Christiaan als Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do, Joey Schalker, Jan Versteegh, Cystine Carreon en Roué Verveer. De film wordt geregisseerd door Will Gluck (Annie). Het scenario is afkomstig van Rob Lieber. Pieter Konijn draait vanaf 23 maart 2018 in de Nederlandse bioscoop.