Netflix 2022 | Deze films kun je verwachten [VIDEO]

Streamingdienst Netflix heeft onlangs een promotievideo gedeeld met daarin de films die de dienst in 2022 gaat uitbrengen. Dit jaar breidt het filmuniversum van Netflix zich uit met gloednieuwe comedy’s, actiethrillers, mysteries, drama’s, sequels en meer. Bekijk hieronder de video en een beknopt Netflix 2022 lijstje. Topfilms zijn onder meer The Grey Man met Ryan Gosling en Chris Evans, het sciencefiction-epos The Mothership van Halle Berry, The Adam Project van Ryan Reynolds en het langverwachte Knives Out 2.

Netflix 2022

Knives Out 2

Knives Out 2 is een aankomende mysteriefilm geschreven en geregisseerd door Rian Johnson. Het is een vervolg op Knives Out (2019) en Daniel Craig herneemt zijn rol als Benoit Blanc, een meesterdetective die een nieuwe moordzaak op zich neemt. De film bevat een cast bestaande uit Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick en Ethan Hawke.

Release: Ergens in 2022

The Grey Man

Actiethriller The Grey Man is met een budget van 200 miljoen dollar het duurste project waar de streamingdienst tot nu toe aan gewerkt heeft. Het gaat hier om een boekverfilming die onder andere rollen heeft voor Ryan Gosling, Chris Evans (Captain America), Ana de Armas (No Time To Die), Regé-Jean Page (Bridgerton) en Scott Haze.

Release: Juli 2022

The Mother (Netflix 2022)

The Mother (niet te verwarren met de ietwat gelijknamige thriller van enkele jaren geleden) wordt een actiefilm met namen als Jennifer Lopez, Gael García Bernal, Joseph Fiennes en Omari Hardwick. In de film werd een dodelijke huurmoordenaar gedwongen op de vlucht te slaan, waardoor ze haar enige dochter moest opgeven. Jaren later probeert ze haar dochter te beschermen tegen een aantal extreem gevaarlijke mannen.

Release: Ergens in 2022

Spiderhead

Geen Spider-Man, maar Spiderhead. Het gaat hier om een sciencefictionfilm waarin Chris Hemsworth, Miles Teller, Tess Haubrich en Jurnee Smollett hoofdrollen hebben. Spiderhead is geregisseerd door Joseph Kosinski en geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick. Zij baseerden hun scenario van de film op het gelijknamige korte verhaal van George Saunders.

Release: Ergens in 2022

Carter

Een Koreaanse actiefilm waarin de door Joo Won gespeelde Carter op een gevaarlijke missie gaat. Agent Carter wordt op een dag wakker in een motelkamer en herinnert zich zijn eigen identiteit niet meer. Hij volgt bevelen op om mee te doen aan een explosieve missie.

Release: Ergens in 2022

The Mothership

Een sci-fi-thriller met Halle Berry in de hoofdrol, die werd geschreven door Matthew Charman. The Mothership wordt tevens het regiedebuut van Charman. Het sci-fi-avontuur volgt Sara Morse (Berry) een jaar sinds haar man op mysterieuze wijze verdween van hun boerderij. Wanneer ze een vreemd, buitenaards object onder hun huis ontdekt, begint Sara samen met haar kinderen aan de missie om hun man, vader en vooral – de waarheid te kunnen vinden.

Release: Ergens in 2022

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter