Netflix deelt teaser harde actiefilm Carter

Netflix heeft een teaser gedeeld voor Carter, een aankomende Zuid-Koreaanse actiefilm. Deze video, welke je hieronder kunt bekijken, wijst op een harde actiefilm met een hoog tempo.

Centraal in de film staat een personage genaamd Carter, welke wakker wordt ten midden van een pandemie die al twee maanden Zuid-Korea en de Verenigde Staten teistert. Het virus blijkt afkomstig te zijn uit een gedemilitariseerde zone, gelegen tussen Noord- en Zuid-Korea.

carter netflix

Carter Netflix teaser

Twee maanden na een dodelijke pandemie – afkomstig uit een gedemilitariseerde zone – welke zowel de VS en Noord-Korea heeft verwoest, ontwaakt Carter, zonder herinneringen aan zijn verleden. In zijn hoofd zit een mysterieus apparaat en in zijn mond een dodelijke bom. Een vreemde stem in zijn oor geeft hem bevelen. De bom kan elk moment afgaan – tenzij hij het meisje redt dat het enige tegengif voor het virus bij zich draagt. Maar wel met de CIA en een Noord-Koreaanse staatsgreep die hem op de hielen zitten.

Carter wordt gespeeld door Joo Won (My Sassy Girl). Ook Jeong So-ri, Lee Sung-jae en Kim Bo-min zijn in de film te zien. De film is geschreven en geregisseerd door Jung Byung-gil (Action Boys).

De film Carter is vanaf 5 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter