Netflix deelt teaser voor La Casa De Papel spin-off serie Berlin

Netflix heeft de eerste teaser voor Berlin uitgebracht, de aankomende La Casa De Papel (Money Heist) spin-off die draait om de titulaire oplichter van Pedro Alonso. Het is de bedoeling dat de serie ergens in 2023 debuteert.

De video laat ons kennismaken met de vijf belangrijkste castleden die zich bij Alonso zullen voegen. Dit omvat Tristán Ulloa (Fariña) als Berlins vertrouweling Damián, Michelle Jenner als elektronicaspecialist Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) als Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) als Roi en Joel Sánchez als Bruce.

Berlin spin-off serie op Netflix

Berlin is een overvaldrama van acht afleveringen van de makers van La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato en Álex Pina. De serie is geschreven door Lobato, Pina, David Olivia en David Berrocal, die samen met Geoffrey Cowper ook regisseur wordt. De productie is momenteel aan de gang in Parijs.

Pedro Alonso’s Berlin werd geïntroduceerd tijdens de eerste aflevering van La Casa De Papel. Het personage stierf oorspronkelijk tijdens de finale van het eerste seizoen. Dankzij de ontvangst van fans kon Alonso de rol echter opnieuw spelen in de laatste seizoenen, waar hij in flashback-scènes verscheen.

La Casa De Papel is gemaakt door Álex Pina. De cast van de hoofdserie bestond uit onder andere Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna en Najwa Nimri.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter