Netflix deelt teaser voor sci-fi komedie Bigbug

Netflix heeft een teaser gedeeld voor de aankomende sciencefiction komedie Bigbug, een project van de beroemde Franse regisseur Jean-Pierre Jeunet. Je kunt deze hieronder bekijken.

Bigbug film

Het verhaal van Bigbug draait om 4 huishoudrobots die tegen de mensheid in opstand komen. Dit doen ze door hun eigenaren – voor eigen bestwil – bij elkaar op te sluiten. Met alle hilarische gevolgen van dien. Ondertussen proberen de Yonyx, een nieuwe generatie van androids, buiten om de macht over te nemen.

De cast heeft namen als Isabelle Nanty, Elsa Zylberstein, Claude Perron, Stéphane De Groodt, Youssef Hajdi, Claire Chust, Alban Lenoir, François Levantal, André Dussollier, Hélie Thonnat en Marysole Fertard.

Bigbug wordt geregisseerd door de eerdergenoemde Jean-Pierre Jeunet, welke ook het scenario schreef, in samenwerking met Guillaume Laurant. De twee brachten in 2013 nog de avonturenfilm The Young and Prodigious T.S. Spivet uit.

De Bigbug film zal vanaf 11 februari op Netflix te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter