Netflix deelt trailer voor romantische drama serie Heartstopper

Liefde en twijfel. Angst en vreugde. Jongen ontmoet jongen. De Netflix serie Heartstopper is een verhaal in acht hoofdstukken over leven, liefde en alles daartussenin. Bekijk hieronder de trailer.

Heartstopper serie op Netflix

Jongen ontmoet jongen. Jongens worden vrienden. Jongens worden verliefd. Wanneer de vriendelijke Charlie en de rugbyminnende Nick elkaar ontmoeten op de middelbare school, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de altijd herkenbare reis van zelfontdekking en acceptatie navigeren en elkaar ondersteunen terwijl ze leren hun meest authentieke zelf te vinden.

De serie Heartstopper is een project van de makers die eerder ook al verantwoordelijk waren voor Sherlock. De serie is een verfilming van de gelijknamige stripboekenreeks, die oorspronkelijk ontstond als een webcomic op Tumblr en Tapas.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kit Connor, Joe Locke, Sebastian Croft, Joseph Balderrama, Yasmin Finney.

De serie Heartstopper bestaat uit in totaal acht afleveringen en zal te bekijken zijn op Netflix vanaf 22 april 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter