Netflix deelt trailer voor Tiger King seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Tiger King 2. Bekijk de trailer hieronder. We dachten dat de gekte voorbij was, maar het blijkt slechts het begin te zijn. Tiger King 2 gaat verder met de saga vol onthullingen over Amerika’s meest beruchte bezitters van grote katachtigen. De plotselinge bekendheid en ongewenste aandacht van de autoriteiten doen de gemoederen hoog oplopen en brengen verbijsterende onthullingen aan het licht.

Tiger King seizoen 2 trailer

Joe Exotic zit achter de tralies en Carole Baskin vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. In Tiger King 2 ontdekken we nieuwe bizarre onthullingen van Amerika’s beruchtste personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. Vrienden en vijanden waaronder Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson keren terug voor een nieuw seizoen dat wederom bol staat van moord, chaos en waanzin. Als je dacht dat je het hele verhaal kende… zet je schrap!

De tweede reeks wordt opnieuw geregisseerd door Eric Goode en Rebecca Chaiklin, die beide uitvoerend produceren samen met Chris Smith en Fisher Stevens. De docuserie is een productie van A Goode Films Production, Library Films en Article 19 Films.

Vanwege de impact van het eerste seizoen inspireerde het enkele studio’s en netwerken om te proberen het waargebeurde misdaadverhaal om te zetten in een beperkte serie. Er zijn momenteel twee Tiger King-projecten in ontwikkeling: een gelimiteerde Peacock-serie met Kate McKinnon als Carole Baskin, en een Netflix serie van Ryan Murphy, met Rob Lowe als Joe Exotic.

 Tiger King seizoen 2 is vanaf 17 november beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter