Netflix kondigt Fuller House seizoen 2 aan

Na een succesvolle eerste seizoen afgelopen week, heeft Netflix een tweede seizoen besteld van de revival serie Fuller House. Hieronder kan je de videoaankondiging bekijken van Fuller House seizoen 2.

In de spinoff-serie Fuller House woont dierenarts en onlangs weduwe D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) in haar ouderlijk huis met haar jongere zus en de aspirant-muzikant Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en DJ’s levenslange beste vriend / mede-alleenstaande moeder Kimmy Gibbler (Andrea Barber). De vrouwen gaan samenwonen om elkaar te helpen bij het navigeren door loopbanen, ouderschap en relaties met het soort liefde en humor dat je alleen kunt krijgen van de mensen met wie je bent opgegroeid. Het Tanner-huis is voller dan ooit, met niet alleen de drie jongens van DJ – de onhandige 13-jarige Jackson, de neurotische 7-jarige Max en baby Tommy Jr. – maar ook Kimmy’s tienerdochter Ramona en haar ex-man Fernando.

In de serie zijn er rollen voor Candace CameronJodie SweetinSoni Bringas, Andrea BarberBob SagetJohn Stamos, Lori Loughlin en Dave Coulier. Mary-Kate en Ashley Olsen, wie om en om de rol van Michelle Tanner speelden in Full House, zijn de enige originele castleden die niet in de spin-off te zien zullen zijn.

Wanneer Fuller House seizoen 2 verschijnt is nog niet bekend.