Netflix geeft The OA een tweede seizoen

Netflix heeft aangekondigd dat de sci-fi dramaserie The OA een tweede seizoen zal krijgen. Hiervoor hebben ze onderstaande teaser trailer vrijgegeven. Het eerste seizoen verscheen eind vorig jaar redelijk onverwachts op de streaming-dienst, waarbij het einde open genoeg was voor een vervolg.

The OA serie

Wanneer Prairie Johnson terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtig wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brit Marling, Emory Cohen, Scott Wilson, Alice Krige, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Brandon Perea, Ian Alexander, Jason Isaacs, Sharon Van Etten, Paz Vega, Will Brill, Chloe Levine, Kingsley Ben-Adir.

The OA is een creatie van Brit Marling en Zal Batmanglij, die eerder samenwerkten aan arthouse-films Sound of My Voice en The East. Acteur, schrijver en producent Brit Marling was eerder te zien in ArbitrageI, Origins en The Keeping Room.

The OA is een Amerikaanse mysterieuze dramaserie van Netflix. De serie ging in première op 16 december 2016. De serie vertelt een verhaal over identiteit, menselijke relaties en de grenzen tussen leven en dood, uitgespreid over acht hoofdstukken. Marling en Batmanglij maakten de serie in samenwerking met Plan B Entertainment, Netflix en Anonymous Content.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The OA te zien is op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter