Netflix geeft trailer vrij van thriller Cam

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende Blumhouse Productions thriller Cam, met in de hoofdrol The Handmaid’s Tale‘s Madeline Brewer. De trailer kun je hieronder bekijken.

De film is geschreven door Isa Mazzei op basis van een scenario door haar, Daniel Goldhaber en Isabelle Link-Levy (Swiss Army Man). Cam is geregisseerd door Daniel Goldhaber. Brewer wordt vergezeld door Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid, Imani Hakim en Michael Dempsey.

De film speelt zich af in de wereld van webcam porno en volgt Alice, een camgirl die op een dag wakker wordt en ontdekt dat ze op haar site is vervangen door een exacte replica van zichzelf. Terwijl haar replica grenzen blijft verleggen die eerder door Alice waren bepaald, begint ze de controle over haar leven en de mannen erin te verliezen. Terwijl ze vecht om de controle terug te krijgen, wordt ze verder getrokken in het mysterie van wie de replica-vrouw is en waarom ze Alice’s leven verwoest.

De film markeert een zeldzaamheid in de industrie, omdat het script werd geschreven door Mazzei, die het baseerde op haar werk als een ex-camgirl, waardoor het een film is over sekswerk dat openlijk is geschreven door een voormalige sekswerker.

Cam debuteerde op het Fantasia International Film Festival en ontving lovende recensies. De film zal op 16 november door de streamingdienst worden gedistribueerd.