Netflix geeft Undercover een derde seizoen

De Netflix-serie Undercover krijgt een derde seizoen. Dit bevestigde Elise Schaap tijdens het praatprogramma Jinek. Wanneer de productie van het derde seizoen van Undercover begint, is nog niet bekend. Ook over het plot zijn nog geen details bekend. Voordat seizoen drie er überhaupt komt, is het eerst nog tijd voor het tweede seizoen. Het tweede seizoen verschijnt naar verwachting later dit jaar.

 

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil!, Familie Kruys) en Tom Waes (Nieuw Texas).

De ecstasyproducent Ferry Bouman (Frank Lammers), die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland, komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver) infiltreren in zijn organisatie. Undercover is als serie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen.

Undercover is een Belgisch-Nederlandse coproductie en bestaat uit tien afleveringen. In 2019 was Undercover de populairste Netflix Original-serie onder Nederlandse Netflix-kijkers.