Netflix komt met een reboot van de serie Teletubbies

Netflix komt met een reboot van de populaire kinderserie Teletubbies. De streamingdienst liet op Twitter weten dat de nieuwe versie op 14 november in première gaat.

Acteur Tituss Burgess, bekend van de serie Unbreakable Kimmy Schmidt, is de verteller van de nieuwe animatieserie.

Teletubbies reboot 

Teletubbies is een Britse kindertelevisieserie gemaakt door Anne Wood en Andrew Davenport voor de BBC. Het programma richt zich op vier verschillend gekleurde karakters die bekend staan ​​als de Teletubbies, genoemd naar de televisieschermen op hun buik.

De serie werd al snel een commercieel succes in Groot-Brittannië en in het buitenland. Het won meerdere BAFTA-awards en werd gedurende de hele run genomineerd voor twee Daytime Emmy’s. Hoewel de oorspronkelijke serie eindigde in 2001, kreeg een reboot serie groen licht in 2014. De reboot ging in première op CBeebies in het Verenigd Koninkrijk en op Nick Jr. Channel in de Verenigde Staten. Herhalingen van de originele serie 1997-2001 worden nog steeds wereldwijd op televisiezenders getoond.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter