Netflix komt met Ferry: De Serie, een serie, gebaseerd op Undercover

Netflix komt met Ferry: De Serie, een serie die gebaseerd is op de hitreeks Undercover. Dat heeft de streamingdienst vandaag bekendgemaakt.

In de spin-off komen we te weten hoe drugskoning Ferry Bouman als beginnend xtc-producent voet aan de grond kreeg in de Brabantse onderwereld.

Een aantal bekende personages uit Undercover zullen ook te zien zijn in de spin-off. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap, die Bouman en zijn grote liefde Danielle speelde, zijn al bevestigd  maar over andere acteurs wil Netflix nog niets zeggen.

Eerder verscheen er al de film Ferry over de jeugd van Bouman. De nieuwe serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen uit fr film. Lammers zei:

“Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Het is nog niet bekend wanneer de opnames beginnen en Ferry de serie op Netflix te zien zal zijn.

Ferry de serie

Ferry neemt de kijker mee naar de beginjaren van Ferry Bouman, het hoofdpersonage van de Netflix original serie Undercover. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

De complete cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Huub Stapel, Raymond Thiry, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Mike Weerts en Bram Blankestijn.

Undercover-showrunner Nico Moolenaar heeft samen met Bart Uytdenhouwen het scenario geschreven en de regie is in handen van Cecilia Verheyden (Undercover 2, Achter de wolken, wtFOCK).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Ferry 2, Ferry de film 2