Netflix komt met film Oei, ik groei!

Netflix komt volgend jaar met de film Oei, Ik Groei!, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller. De opnames zijn deze maand gestart. In de film volgen we drie stellen die worstelen met het ouderschap. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom.

Oei, ik groei film 

In Oei, Ik Groei! maken we kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle advocate Anne (Sallie Harmsen) die na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Ze is hard op weg om partner te worden bij haar advocatenkantoor. Al gauw komt ze erachter dat het combineren van haar carrière met een baby uitdagingen met zich meebrengt. Zowel haar carrière als haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) komt door de nieuwe gezinssituatie onder druk te staan.

Anne gaat op zoek naar hulp en sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit die moeders helpt. Deze club is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis), het stel heeft twee kinderen die ze met hulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. De afspraak met Kaj is dat hij alleen maar spermadonor zou zijn, maar wanneer het stel hun derde kind van Kaj verwacht, besluit Kaj dat hij alsnog betrokken wil zijn bij de opvoeding van de kinderen. Dit tot grote onvrede van Kim.

Ook Ilse (Yolanthe Cabau) sluit zich aan bij de club. Ilse en haar Marokkaanse man Sabri (Ilias Ojja) hebben nooit echt goed besproken hoe zij hun kind Sami willen opvoeden. Het stel wil echter wel hun kind beide culturen meegeven. Dit blijkt een uitdaging en zorgt voor frictie binnen hun relatie. De cultuurclash wordt nog duidelijker wanneer Sabri’s moeder bij hen intrekt om hen te helpen.

De film is geregisseerd door Appie Boudellah, Aram van de Rest op basis van een scenario door Maikel Nijnuis, Appie Boudellah en Mustafa Boudellah.

De cast bestaat uit Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom.

De opnames voor Oei, ik groei! zijn inmiddels in volle gang. De film wordt volgend jaar op Netflix verwacht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter