Netflix kondigt Cobra Kai seizoen 5 aan

Seizoen 4 heeft misschien nog geen releasedatum, maar Netflix heeft Cobra Kai seizoen 5 al aangekondigd. Het vervolg op Karate Kid is tot nu toe een enorme hit voor de streamer. Netflix moet hoge verwachtingen hebben van seizoen 4 en onthulde de verlenging op Twitter.

Cobra Kai seizoen 5

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

In seizoen 4 bundelen de Miyagi-Do en Eagle Fang-dojo’s hun krachten om Cobra Kai neer te halen tijdens het All Valley Under 18 Karate Tournament. Terwijl Samantha en Miguel proberen de dojo-alliantie te behouden en Robby all-in gaat bij Cobra Kai, is het lot van de Valley nog nooit zo precair geweest. Welke trucs heeft Kreese in petto? Kunnen Daniel en Johnny hun decennialange strijdbijl begraven om Kreese te verslaan? Of wordt Cobra Kai het gezicht van karate in de vallei?

Tevens zijn er rollen voor Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Gianni Decenzo (Demetri), Martin Kove (John Kreese), Vanessa Rubio (Carmen) en Peyton List (Tory).

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren samen met Susan Ekins voor Overbrook Entertainment in samenwerking met Sony Pictures Television, met Ralph Macchio en William Zabka als co-executive producers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter