Netflix kondigt nu al Bridgerton seizoen 3 en 4 aan

Nu de opnames van het komende tweede seizoen van het romantische drama doorgaat, heeft Netflix officieel Bridgerton seizoen 3 en 4 aangekondigd. De vroege verlenging van twee seizoenen komt nadat onlangs werd bevestigd dat Regé-Jean Page, zijn rol als de hertog van Hastings Simon Bassett in het volgende seizoen niet zal hernemen. Desondanks wordt nog steeds verwacht dat Phoebe Dynevor terugkeert als Daphne, die nu haar broer Lord Anthony Bridgerton zal helpen bij zijn zoektocht naar liefde.

Bridgerton seizoen 3 en 4

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken.

Producent Shonda Rhimes zei in een statement (via Deadline):

“From the first time I read Julia Quinn’s delicious Bridgerton series, I knew these were stories that would captivate a viewing audience. But the evolution of this adaptation would not be a success without the many significant contributions of the entire Shondaland team. This two-season pickup is a strong vote of confidence in our work and I feel incredibly grateful to have partners as collaborative and creative as Netflix. Betsy and I are thrilled to have the opportunity to continue bringing the world of Bridgerton to a worldwide audience.”

Seizoen 2 zal gebaseerd zijn op het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton romans, getiteld The Viscount Who Loved Me, dat draait om het nastreven van een geschikt huwelijk voor de oudste broer Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen introduceert een nieuwe vrouwelijke hoofdrol in de vorm van Simone Ashley als Kate Sharma. Ze krijgt ook gezelschap van nieuwe personages, waaronder Shelley Conn (Liar) als Edwina Sharma, Calam Lynch (Benediction) als Theo Sharpe, Charithra Chandran (Alex Rider) als Edwina Sharma en Rupert Young (The Secret Garden) die Jack zal spelen.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter