Nu al Virgin River seizoen 4 aangekondigd

Nadat recent duidelijk werd dat Virgin River in juli terugkeert voor een derde seizoen, lijkt Virgin River seizoen 4 er ook zeker te komen. Dat meldt ProductionWeekly, dat vaker wel dan geen gelijk heeft als het om dit soort zaken gaat. Volgens de site gaat de productie van seizoen 4 aan het einde van juli van start en duren de opnames tot eind november. De opnames vinden opnieuw plaats in Vancouver, Canada.

Wat we precies kunnen verwachten van seizoen vier blijft nog even gissen, maar showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine weten dat de relatie van Lizzie en Ricky de komende seizoenen een rol zal spelen.

De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Virgin River seizoen 4

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Grayson Maxwell Gurnsey, Benjamin Hollingsworth Annette O’Toole,  Grayson Gurnsey, Lauren Hammersley, Sarah Dugdale, Daniel Gillies, Chase Petriw, Marco Grazzini en Tim Matheson. Nieuwe castleden zijn Zibby Allen, Jasmine Vega, Lynda Boyd en Kai Bury.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

De eerste twee seizoenen van Virgin River zien nu te zien bij Netflix. Op 9 juli wordt het derde toegevoegd.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter