Netflix kondigt Virgin River seizoen 4 én 5 aan!

Netflix heeft vandaag niet alleen Virgin River seizoen 4 aangekondigd, maar ook seizoen 5! 

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het vierde seizoen. Update: seizoen 4 is in juli 2022 verschenen. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Seizoen 4 en 5 van Virgin River bevestigd!

? Goed nieuws voor iedereen…

…die geen genoeg kan krijgen van Jack & Mel ???

Geplaatst door Netflix op Maandag 20 september 2021

Wat we precies kunnen verwachten van seizoen vier blijft nog even gissen, maar showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine weten dat de relatie van Lizzie en Ricky de komende seizoenen een rol zal spelen. De serie is gebaseerd op de boeken van schrijfster Robyn Carr. Er zijn maar liefst 22 Virgin River boeken, dus er is nog voldoende materiaal voor nog meer seizoenen op Netflix.

De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Virgin River seizoen 4 én 5

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Grayson Maxwell Gurnsey, Benjamin Hollingsworth Annette O’Toole,  Grayson Gurnsey, Lauren Hammersley, Sarah Dugdale, Daniel Gillies, Chase Petriw, Marco Grazzini en Tim Matheson. Nieuwe castleden zijn Zibby Allen, Jasmine Vega, Lynda Boyd en Kai Bury.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

De eerste drie seizoenen van Virgin River zien nu te zien bij Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter