Netflix lanceert de trailer van de laatste To All The Boys: Always and Forever

Volgende maand een einde aan de To All the Boys-filmreeks. Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor het vervolg To All The Boys: Always and Forever (oftewel To All The Boys 3) met hoofdrolspelers Lana Condor (Alita: Battle Angel) en Noah Centineo (The Fosters).  In de derde film bereidt Lara Jean zich voor op het einde van haar tijd op de middelbare school, en de overgang naar het leven als student.

De film is vanaf 12 februari 2020 te zien op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder.

To All The Boys Always and Forever

To All The Boys: Always and Forever

Terwijl Lara Jean Covey (Lana Condor) zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter (Noah Centineo).

De cast bestaat uit namen als Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart, Ross Butler, Madeleine Arthur, Sarayu Blue en John Corbett.

To All The Boys: Always and Forever is gebaseerd op het derde en laatste boek in Jenny Han’s boekenserie. De boeken waren een groot succes en schopten het zelfs tot de New York Times bestseller-lijst. Ook de eerste twee vefilmingen werden goed ontvangen. To All the Boys I’ve Loved Before is het eerste deel in de filmreeks en werd gevolgd door twee sequels, To All the Boys: P.S. I Still Love You en het aanstaande To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.

De film is geschreven door Katie Lovejoy en geregisseerd door Michael Fimognari (The Haunting of Hill House).

To All The Boys Always and Forever is vanaf 12 februari wereldwijd beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter