Netflix lanceert de trailer van Jennifer Garner’s Yes Day

Netflix heeft de eerste trailer vrijgeven voor de film Yes Day. Deze kun je hieronder bekijken. De film is vanaf 12 maart 2021 op Netflix te zien.

Yes Day Netflix

Yes Day op Netflix

Omdat ze het gevoel hebben dat ze altijd nee moeten zeggen, besluiten Allison en Carlos om hun drie kinderen een Yes Day te geven: een dag waarbij de kinderen 24 uur lang de regels bepalen. Wat ze niet wisten is dat ze op een wervelend avontuur zouden gaan door Los Angeles dat de familie dichter bij elkaar zou brengen dan ooit tevoren.

De film is geregisseerd door Miguel Arteta op basis van een scenario door Justin Malen. Gebaseerd op het boek van Amy Krouse Rosenthal.

De cast bestaat uit namen als Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, H.E.R., Nat Faxon, Molly Sims, Fortune Feimster, Arturo Castro.

Yes Day is vanaf 12 maart te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter